Бебех, Денисов і Вацко розіграли Jaguar

Крім того, експерти вибрали нового експерта для програми «Великий футбол»

Так пройшов Grand Final акції від Favbet «Йди за мрією».

Ведучим фіналу став шоумен, актор «Мамахохотала» Євген Янович. Півтори години Янович з амбасадорами Favbet розігрували призи і проводили конкурси.

Ведучий каналу «Бомбардир» Роман Бебех зіграв з ведучим в «Правда чи брехня» за 1000 грн, яку перерахували в благодійний фонд «Таблеточки».

Директор каналів «Футбол 1», «Футбол 2», «Футбол 3» і ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов вибирав нового експерта на свою програму.

Боротьба була жорсткою. За право стати членом команди головної футбольної недільної програми боролися: Павло Зібров, Артем Мілевський та Олександр Алієв, а також коти Віктора Леоненка.

Також Денисов анонсував нове січневе шоу на каналах «Футбол» за участю Влади Седан.

Коментатору і ведучому ютуб-каналу «Вацко Live» Віктору Вацку дісталося завдання написати жорсткий коментар в інстаграмі під постом у Анатолія Анатоліча. Також Віктор визначив володаря Jaguar.

Ним став Володимир з Києва.

Переможця привітав український репер і продюсер Олексій «Потап» Потапенко.

Акція «Йди за мрією» пройшла на сайті Favbet з жовтня по грудень. У ній взяли участь понад тисячу учасників, а 32 щасливчики вийшли в Grand Final. Серед них були розіграні швейцарський годинник, акустичні системи, Iphone 12, PlayStation 5 і купа інших призів.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:41 5

Карл Фроч вважає, що британський боксер дуже нервував

Коментарі