Віталій МАНДЗИН: «Не вдалося показати все, що хотів»

Український біатлоніст – про виступ на національному чемпіонаті

Біатлоніст збірної Тернопільської області Віталій Мандзин прокоментував друге місце в естафеті на національному чемпіонаті в Буковелі.

- Віталік, як оціниш цей чемпіонат для себе?
- В загальному - непогано, враховуючи те, що я особливих надій на ці змагання не покладав. У цьому році у мене ще була проблема із коронавірусом, оскільки я захворів. Симптоми були незначні, на два чи три дні зник нюх, температура декілька разів піднімалась, але, в загальному, переніс нормально. Радий, що він пройшов без ускладнень на організм, і що зараз ніяких наслідків немає. Якщо порівнювати результатами, із хлопцями, які тренуються із командою Б, вони доволі непогані.

- До яких наступних стартів ти готуєшся?
- Далі у нас юніорський чемпіонат України, якщо не помиляюсь він проходитиме у Яворові, одразу після нього - юнацький чемпіонат України, який буде відбірковим на юніорський чемпіонат світу.

- Як тобі далася сьогоднішня естафета?
- Не вдалося показати все, що хотів. Потрібно було стріляти стійку з «п'яти», щоб вивести команду на перше місце, адже ходом відчував себе непогано, з Сергієм Теленем ми показували однаковий час. Я не задоволений стрільбою стоячи, адже спрацював з семи пострілів, і мені це не сподобалося.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 6

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»