Інтер виявляє інтерес до Трубіна

Молодий голкіпер «Шахтаря» приємно здивував селекціонерів «нерадзуррі» своєю грою в Лізі чемпіонів

Міланський «Інтер» підшукує наступника для свого основного воротаря Саміра Хандановича. У стані «нерадзуррі» розуміють, що 36-річний словенець незабаром змушений буде попрощатися з великим футболом, причому тренерський штаб команди має все більше й більше претензій до гри колись дуже надійного стража воріт.

У зв'язку з цим «Інтер» придивляється до 19-річного кіпера «Шахтаря» Анатолія Трубіна, який в нинішньому сезоні зумів витіснити з рамки донецької команди досвідченого Андрія Пятова.

Трубін вразив селекціонерів і керівництво «Інтера» своєю грою в очних дуелях «гірників» в Лізі чемпіонів проти «нерадзуррі». Обидва поєдинки, нагадаємо, не дивлячись на масу моментів у італійської команди, завершилися нічиїми 0:0.

Втім, поки Трубін не є фаворитом на те, щоб зайняти місце основного воротаря «Інтера». Таким для скаутів «нерадзуррі» бачиться 26-річний кіпер «Удінезе» Хуан Муссо. Однак за аргентинця «зебри» хочуть виручити не менше 30 мільйонів євро, через що «Інтер» може вдатися до варіанту з Трубіним.

У поточному сезоні Анатолій Трубін провів 13 поєдинків за «Шахтар» у всіх турнірах, пропустивши 15 м'ячів. Transfermarkt оцінює контракт воротаря у 800 тисяч євро.

Олексій Сливченко Джерело: Calciomercato
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі