Дарина ЧАЛИК: «Хочу потрапити на юніорський чемпіонат світу»

Біатлоністка поділилася враженнями від перемоги в естафеті на чемпіонаті України

19-річна Дарина Чалик в суботу не тільки стала учасницею переможної естафети на чемпіонаті України в Буковелі, а й на своєму етапі вивела в лідери команду Чернігівської області. Після фінішу спортсменка поділилася враженнями від виступів на чемпіонаті, а також розповіла про плани на сезон.

- Дарина, яким став для тебе цей чемпіонат?
- Задоволена чемпіонатом. Звичайно, хотілося показувати кращі результати, але перед самими змаганнями трохи прихворіла, лежала з температурою, самопочуття було не дуже хорошим. Думаю, якщо б не ця хвороба, на дистанції були б показники краще.

- Хотіла б потрапити на Кубок IBU? Або форсувати події ще рано?
- Цілей потрапити на Кубок IBU у мене не було. Готуюся до стартів на юнацькому чемпіонаті України, щоб потрапити на чемпіонат світу, показати там себе.

- Поділися, будь ласка, емоціями від сьогоднішньої гонки, адже ти вперше разом з командою займаєш перше місце в дорослій естафеті.
- Це моя перша перемога на дорослому чемпіонаті! Сьогодні я виконала норматив майстра спорту. Естафетою задоволена, ходом також відчувала себе досить добре. Свіжий сніг сьогодні трохи заважав, але лижі добре котили.

Олександр Тішура Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 17 травня 2024, 15:14 0

Тарас Лесюк і Юлія Підручна стали сімейною парою

Коментарі