КАЛІНІЧЕНКО: «Досягнення України в 2006-му крутіше, ніж Росії в 2018-му»

Колишній футболіст вважає, що першими завжди бути важче

Колишній футболіст збірної України Максим Калініченко прокоментував своє висловлювання про те, що українці грали в футбол завжди краще, ніж росіяни.

«Я свою думку висловив, вона суб'єктивна. Кажу тільки про тих, кого бачив. Я не бачив покоління Іванових і Стрельцова, хоча впевнений, що і українців в той момент було більш ніж достатньо.

Що крутіше: чвертьфінал збірної України на ЧС-2006 або 1/4 фіналу команди Росії в 2018-м? Досягнення України крутіше. Тому що це було перше. Ми не знали цього, у нас досвіду ніякого не було. Як нас зустрічали, як нас проводжали - це фантастика, свято.

Історично «Динамо» Київ - «Спартак» було шалене протистояння, Україна - Росія - божевільне протистояння. Україна завжди хотіла, щоб чемпіонат СРСР виграла українська команда, і при інших рівних там могли віддати очки своїм клубам. У Москві, думаю, було те ж саме. Тоді такий футбол був.

Якщо абстрагуватися від усього, що зараз відбувається між країнами, то Україна - Росія це завжди була страшна заруба», - сказав Калініченко в інтерв'ю ютуб-каналу «Футбольний хейт».

Володимир Клепач Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 02 травня 2024, 15:50 2

Визначено півфіналістів чемпіонату світу 2024 зі снукеру в Шеффілді

Коментарі