Малувато буде. Кристал отримав фінансування, але шукає інвесторів

Керівництво херсонського клубу зайняте дуже важливим питанням

Директор херсонського «Кристала» Сергій Шевцов розповів, на які кошти в 2021 році може розраховувати херсонська команда після бюджетної сесії міськвиконкому, яка відбулася 25 грудня.

«Для функціонування ФК «Кристал» виділено п'ять мільйонів гривень. Якщо відверто, це не та сума, на яку ми розраховували. Нам порадили знайти інвесторів, які б підставили плече. Зараз цим і зайняті. Станом на 30 грудня у мене запланована зустріч з мером Херсона Ігорем Колихаєвим. Сподіваюся, що під час обміну думками я отримаю відповідь на багато організаційних питань. Про те, що «Кристал» може зійти з дистанції - не може бути й мови.

Інша справа, що не зовсім зрозумілі принципи його функціонування в майбутньому: як комунальне підприємство, або як акціонерне товариство. І важливо швидше визначитися, тому що у цілої групи футболістів «Кристала» закінчилися контракти і важливо знати, які фінансові умови ми можемо запропонувати гравцям», - сказав Шевцов.

Нагадаємо, що після осінньої частини чемпіонату України у Першій лізі «Кристал» замикає турнірну таблицю, набравши чотири очки.

Раніше повідомлялося, що «Кристал» покинули 14 футболістів

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:23 3

Якщо неаполітанці продадуть Осімхена, то зможуть розраховувати на два топові вхідні трансфери