Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Напевно, контракт з Минаєм - останній в кар'єрі»

Форвард може закінчити з виступами через 1,5 роки

Нападник Артем Мілевський повернувся в Україну, підписавши контракт на 1,5 роки з клубом УПЛ «Минай». Гравець вважає, що це може бути його останній договір.

- Артеме, вітаємо тебе у нашій «минайській» родині. Які емоції після повернення в Україну?

- Дуже радий цьому насправді. Як діючому футболісту перейти в УПЛ через стільки часу і зіграти в футбол у такій амбіційній команді на такому рівні - це дуже добре. В «Минаї» цікавий тренер, дуже хороше керівництво. Видно, що цей клуб - як одна родина. Тому думаю, що у нас все вийде.

- Ти грав за команди, які борються за чемпіонство. «Минай» наразі таких задач не ставить. Як ти ставишся до такого?

- Наприклад, в Румунії я грав за «Конкордію», яка взагалі була на останньому місці. І у нас була задача залишитися в еліті. І ми боролися, це теж мотивація. Я розумію, що у кожного своя задача. І постараємося її виконувати.

- Що ти знав про «Минай» до цього моменту?

- Насправді, коли я грав у Білорусі, то не дуже слідкував. А ось Женя Хачеріді, коли прийшов до нас, то ось він був у курсі всіх подій чемпіонату. І слідкував за Першою лігою, коли там була заруба. Тому і я почав десь за результатами дивитися, а там якраз «Минай». І це цікаво було. У Другій лізі були першими, у Першій - першими.

- Зізнайтеся, чим Мілевський сьогодні може допомогти «Минаю»?

- По-перше, маю чималий досвід. Плюс - я добре знаю тренера. Я грав за «Динамо», він за «Шахтар», але ми завжди ставилися один до одного з повагою. По-друге, спробую зробити все, аби в команді був хороший колектив. В УПЛ це важливо. Якщо він буде, то команда битиметься один за одного.

- На скільки розрахований контракт із «Минаєм»? І чи наша команда - остання у вашій кар'єрі?

- На 1,5 роки. А чи остання? Мабуть, так. Але ніхто не знає, що буде в майбутньому.

Іван Зінченко Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 46

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів, оголошуючи вагу Усика

Коментарі