Ігор КЛИМОВСЬКИЙ: «Програш Інгульцю досі перед очима»

Наставник «Олімпіка» розповів про першу частину сезону для своєї команди

Головний тренер «Олімпіка» Ігор Климовський підбив підсумки першої частини сезону для донецького клубу.

«Для початку скажу, що у нас був дуже складний календар. Всі суперники непрості. Початок з київським «Динамо». Ми були ще не до кінця укомплектовані. І, як наслідок, поразка 1:4 від столичної команди. Важливий момент, після стартової гри була тритижнева пауза, викликана матчами національних збірних. Вважаю, ми плідно попрацювали в цей момент.

Потім була виїзна гра з міцним «Дніпром-1». Цей матч ми виграли з рахунком 3:1. Після чого вдома розгромили «Минай» - 3:0. І, хоча незабаром ми поступилися «Шахтарю» з рахунком 0:2, у нас з'явилася впевненість у власних силах.

В цілому, «Олімпік» непогано грав протягом першого кола. І все ж, вважаю, в кінцівці ми могли зіграти успішніше. Програш «Інгульцю» досі перед очима. Там був казус у грі нашого воротаря. «Рух» ми обіграли, а ось ФК «Львів» - ні. Пропустивши зі стандарту, ми не змогли здобути вольову перемогу. Підбиваючи підсумки, можна відзначити нашу хорошу гру в більшості матчів. За позитивного результату ми могли б зимувати на 4-5 місці в турнірній таблиці. Нагадаю, що гру з «Зорею» ми не змогли зіграти через велику кількість хворих гравців на COVID-19 у нашій команді», - зазначив Климовський.

Михайло Шаповалов Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 22 травня 2024, 21:29 7

Дар'я поступилася Оксані Селехметьєвій у другому матчі кваліфікації до мейджора