Образилися на Поворознюка. Рух звернувся до Комітету етики та чесної гри

У Львові вважають, що своїми словами президент «Інгульця» завдав шкоди репутації клубу

Львівський «Рух» звернувся до Комітету етики та чесної гри УАФ у зв'язку з висловлюваннями президента «Інгульця» Олександра Поворознюка.

«У відеоматеріалі, опублікованому на клубному YouTube-каналі, президент «Інгульця» дозволяє собі бездоказові твердження на адресу «Руху» та інших клубів УПЛ стосовно причетності до нечесної гри. Далі подаємо цитату:

«…Ми реально розуміємо, що на сьогоднішній день, знаєте, гордимося тим, що ми, три, як один інспектор приїхав і каже: три клуба, хто не платить в якусь касу, - я не знаю, яка каса, - це «Інгулець», «Шахтар» і «Динамо». І ми дуже гордимося цим, що ми граємо чесно, і граємо так, як можемо».

Цими словами, пан Поворознюк не лише піариться за рахунок інших клубів, але й завдає прямої шкоди репутації клубам, у тому числі й нашому.

Футбольний клуб «Рух» вже надіслав листа в Комітет етики та чесної гри з проханням відкрити провадження стосовно відповідності змісту слів Олександра Поворознюка та дати оцінку таким судженням», - говориться на офіційному сайті «Руха».

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 13

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі