Свистка здуй. Попов жорстко відповів колишній дівчині, яка пішла до Коноплі

Захисник «Динамо» знову в центрі уваги

Захисник «Динамо» Денис Попов, який не так давно розлучився з відомою дзюдоїсткою Дариною Білодід, знову потрапив у «світські хроніки».

Справа в тому, що його колишня дівчина Анастасія Гладун почала зустрічатися з захисником «Десни» Юхимом Коноплею, права на якого належать «Шахтарю». Після того як Конопля опублікував знімок з новою пасією, Попов залишив під публікацією в інстаграмі ось такий коментар: «Ось зараз гідно виступив. Потрібно було написати ще ШБ, взагалі заповажав».

Після цього в полеміку вступила Гладун, яка записала відеозвернення і виклала його в сторіс: «З квітня місяця я не перебуваю у відносинах з даною особою. Денисе, на твоєму місці я б мовчала».

Після того як цей ролик опублікував «Брутальний футбол», динамівець відзначився в коментарях: «Занадто багато честі відповідати тобі. Свистка здуй трохи, я не можу розібрати, що говориш. Ти не на моєму місці і навіть поруч не стоїш, тому помовч. Твої коментарі нікому не потрібні, розслабся». Але пізніше свій коментар Денис видалив.

Володимир Клепач Джерело: Брутальний футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 01:40 0

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі