80 млн за паспорт. Алекс Тейшейра може озолотитися, ставши громадянином КНР

Екс-лідер «Шахтаря» вже заробив шалені гроші, але готується стати ще багатшим

Колишній півзахисник «Шахтаря» Алекс Тейшейра, який останні п'ять років провів у Китаї в рядах «Цзянсу Сунін», готовий до того, щоб продовжити свої виступи в чемпіонаті Піднебесної.

31 грудня в Тейшейри закінчується контракт з нинішнім клубом, проте цілий ряд представників китайської Суперліги зацікавлений в тому, щоб підписати бразильця. Зокрема, готовність платити по 450 тисяч євро на тиждень Тейшейрі виявляє «Шанхай СІПГ».

Втім, «Цзянсу Сунін» не хоче, щоб Тейшейра перейшов в інший клуб чемпіонату Китаю, а тому буде готовий подати протест з цього приводу. У той же час керівництво «Цзянсу Сунін» готове запропонувати Алексу нові умови 4-річного співробітництва. Зокрема, китайський клуб не проти продовжити свої трудові відносини з футболістом, що дозволить тому заробити близько 80 мільйонів євро.

Відомо, що керівництво китайської футбольної асоціації також зацікавлене в тому, щоб Тейшейра продовжив грати в цій країні. На початку наступного року бразилець отримає право претендувати на китайське громадянство, отримавши яке зможе бути заграний і за національну збірну Піднебесної.

Відзначимо, що сам Тейшейра, за чутками, не проти залишитися в Китаї і виступати за збірну цієї країни, оскільки розуміє, що в 30 років не отримає шансу зіграти в збірній Бразилії.

Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 17:12 4

За тур до завершення чемпіонату кияни випереджають «гірників» на 2 очки

Коментарі