ТИЩЕНКО: «Підготовка в команді Б нічим не гірше, ніж в основній збірній»

27-річний біатлоніст виграв другу гонку на чемпіонаті України в Буковелі

27-річний біатлоніст збірної України Артем Тищенко прокоментував перемогу в гонці переслідування на національному чемпіонаті в Буковелі.

- Як таких переживань не було (посміхається). Налаштовувався на гонку, як завжди. Стартував першим, бігли з Тарасом (прим. Лесюком) разом. Хоч і невеличка, але перевага над іншими все ж була. Це додавало додаткових сил. Я налаштовувався на гарну стрільбу. Загалом, гонкою можу бути задоволений.

- Вчора ти був дуже невдоволений лижами. Що скажеш по сьогоднішній гонці?
- Сьогодні лижі їхали набагато краще. Можна було спокійно працювати на дистанції. Своєю роботою можу бути задоволений.

- Два кола перед третьою стрільбою ти працював з Тарасом. І він весь час відсиджувався у тебе за спиною. Наскільки важко було тягнути його весь час за собою?
- Я просто їхав своїм темпом, не спішив. Швидше він підлаштувався під мій темп (посміхається).

- У це міжсезоння ти тренувався із командою Б. Чи розчарувався ти тим, що не вдалося продовжити підготовку з командою А?
- Підготовка у команді Б нічим не гірша від тієї, яка відбувається у команді А. З Миколою Миколайовичем Зоцом я вже працював давно. Це гарний тренер. Мені сподобалась та робота, яку ми виконали у цьому міжсезонні. Були, звичайно, свої нюанси із підготовкою в цьому сезоні, із коронавірусом у тому ж числі. Його я переніс абсолютно не важко, симптомів не було, але час, який був відведений на підготовку, я втратив. У принципі, підготовкою до сезону також залишився задоволений.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 14:06 10

Чемпіон світу в легкій вазі впевнений, що Тайсон виграв бій

Коментарі