Юрій ВЕРНИДУБ: «Не став чекати пропозицій — можна не дочекатися»

Український тренер розповів, чому вирішив очолити «Шериф»

54-річний екс-тренер луганської «Зорі» і солігорського «Шахтаря» Юрій Вернидуб прокоментував своє призначення на посаду головного тренера «Шерифа».

«Не став чекати інших пропозицій, тому що можна сидіти і не дочекатися. Треба працювати, а там життя покаже. Над пропозицією «Шерифа» думав близько місяця. Побував у Тирасполі, познайомився з умовами. Хоча і так всім відомо, що у «Шерифа» ідеальна інфраструктура - стадіон, манеж, багато тренувальних полів, також є всі умови для академії.

Завдання? Їх ніхто не відміняв. Команда з року в рік бореться тільки за чемпіонство, виграє цей титул. Це і так зрозуміло. Що стосується єврокубків, то буде стояти завдання пробитися у груповий турнір. Будемо старатися», - зазначив Вернидуб.

В 2020-му році чемпіонат Молдови був перерваний на три тури раніше запланованого терміну через режим надзвичайної ситуації в країні після початку пандемії коронавірусу. Клуби пішли у вимушену відпустку.

На даний момент в турнірній таблиці чемпіонату лідирує «Шериф», випереджаючи «Петрокуб» на 9 очок. Перший офіційний матч у новому році «Шериф» проведе 20-го лютого проти «Сфинтул Георге».

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі