Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Потроху повертаюся до своїх звичних кондицій»

Український біатлоніст – про виступ у мас-старті

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний прокоментував 24 місце в мас-старті на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

- На дистанції відчував себе досить добре, краще, ніж в попередніх гонках, навіть краще, ніж у спринті. Міг тримати темп. Можливо, не всіх лідерів, але ту швидкість, яка близька до них, особливо на перших колах. Хоч і важкувато було, але міг бігти разом із ними.

Радує те, що по дистанції міг боротися із тими, з ким я їхав. На останньому колі вдалося поборотися з французами. В порівнянні із тим, що було в попередніх гонках, - останнє коло було досить непоганим: міг терпіти, міг боротися.

- Щодо стрільби: лежка чудова, а стійка... Ризикував, чи далось в знаки те, що йшов у темпі лідерів?
- Лежкою задоволений: і швидко стріляв, і влучно. Не було тих проблем, які були вчора під час гонки переслідування, коли ніяк не міг закрити четверту мішень. Стосовно стрільби стоячи… Тут взагалі важко стріляти, а на стійці особливо. На першій стійці не закрилися два габарити, на другій - промахи були далекі. Чому? Важко сказати. Буду аналізувати помилки, виправляти їх, а також працювати над тим, щоб не допускати їх на наступних стартах.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 11:36 0

Британець зробив дивне зізнання