Тайсон після відпустки обговорить з Шахтарем клубну позицію по трансферу

Бразилець хоче повернутися в «Інтернасьонал» вже в січні

32-річний лідер «Шахтаря» Тайсон в січні після закінчення відпустки повернеться в Україну, щоб обговорити з керівництвом «гірників» питання свого майбутнього.

Бразильський легіонер зацікавлений в поверненні на батьківщину, де види на нього має «Інтернасьонал». Для цього Тайсон після відпустки повернеться до Києва, щоб дізнатися позицію «Шахтаря» по його можливому трансферу вже в січні.

Боси «Інтернасьонала» мають намір дочекатися результату спілкування, після чого стане ясно, яким шляхом піде подальше їхнє спілкування з Тайсоном. Для того, щоб досвідчений вінгер перебрався до Бразилії вже в січні, клуб готовий запропонувати «Шахтарю» частину прав на будь-якого зі своїх футболістів, або ж обговорити перехід Тайсона за зниженою вартістю, адже в липні той отримає статус вільного агента.

Незважаючи на те, що попередня угода між Тайсоном і «Інтернасьоналем» на поточний момент не підписана, ситуація говорить про те, що принципово згода буде досягнута, тому що футболіст і бразильський клуб прагнуть знайти взаємовигідну формулу співпраці.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про готовність «Шахтаря» розглянути варіант з продажем Тайсона в січні.

Олексій Сливченко Джерело: UOL Esporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:13 1

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт Франкфурт»

Коментарі