Ейбар - Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи зможуть «зброярі» не програти і в шостому матчі поспіль?

У неділю, 20 грудня, у Ейбарі на стадіоні «Мунісіпаль де Іпуруа» відбудеться матч 14-го туру чемпіонату Іспанії, в якому «Ейбар» прийме мадридський «Реал».

«Ейбар»

Команда Хосе Луїса Менділібара після 13-ти турів сезону в Прімері займає позицію в середині турнірної таблиці. Вона має в активі 15 очок, задовольняючись 3-ма перемогами при шести нічиїх та чотирьох поразках.

На разі «Ейбар» має активну серію з п'яти матчів без поразок. Більш того, «зброярі» у дев'яти своїх останніх поєдинках, починаючи з 3 жовтня, програли лише один раз. 30 жовтня на своєму полі вони поступилися з рахунком 0:2 «Кадісу». До цієї невдачі команда виграла в гостях у «Вальядоліда» (2:0), розділила вдома очки з «Осасуною» (0:0) та знову на виїзді обіграла «Севілью» (1:0). Після ж поразки пішли дві нічиї у матчах з «Уескою» (1:1 на виїзді) та «Хетафе» (0:0 вдома), перемога 2:0 в гостях над «Бетісом», а також ще дві нічиї к поєдинках з Валенсією» (0:0 в рідних стінах) та з «Реал Сосьєдадом» (1:1 на виїзді).

Якщо вірити неофіційним даним, то у матчі за «Ейбар» не зіграють Бургос, Вальдес Діас, Корреа, Куберо, Олівейра та Енріч.

«Реал»

Підопічні Зінедіна Зідана за підсумками 13-ти зіграних матчів набрали 26 очок та впритул наблизилися до лідерів таблиці чемпіонату Іспанії - «Атлетіко» та«Реал Сосьєдаду». Однак «матрацники» провели відразу на два матчі менше, ніж «галактікос», а сан-себастьянці - на один більше. Тому, напередодні чергового туру «Реал» посідає третє місце.

На разі «вершкові» йдуть на серії з трьох перемог поспіль. Вони по черзі обіграли на виїзді «Севілью» (1:0, 5 грудня), а також вдома «Атлетіко» (2:0, 12 грудня) та «Атлетик» (3:1, 16 грудня). Втім, до цієї переможної серії, два переможних матчу у якій «Реал» провів на своєму полі, з ним трапилися дивні поразки знову-таки в рідних стінах від «Алавеса» (1:2) та «Кадіса» (0:1). В цілому ж «галактікос» у поточному сезоні провели вдома 6 ігор, в яких вони чотири рази перемогли та двічі програли. Це п'ятий показник у нинішній Прімері. А ось за результатами на виїзді мадридці нині другі у чемпіонаті Іспанії, маючи у активі 14 очок після 7-ми поєдинків (4 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка).

Відповідно до неофіційної інформації, за «Реал» проти «Ейбару» партнерам точно не допоможуть Йович та Едегор.

Історія зустрічей

У чемпіонаті Іспанії команди провели між собою 12 матчів. На рахунку у «Ейбар» одна перемога, у «Реала» - 10 виграшів. Ще один матч завершився внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 «вершкові» відсвяткували дві перемоги: з рахунком 4:0 на виїзді та 3:1 - вдома.

Орієнтовні склади:

«Ейбар»: Дмитрович, Посо, Арбілья, Бігас, Родрігес, Інуї, Експосіто, Діоп Папе, Гіл, Кіке, Муто.

«Реал»: Куртуа, Карвахаль, Рамос, Варан, Менді, Модріч, Каземіро, Кроос, Васкес, Бензема, Жуніор Вінісіус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.53 по лінії Parimatch.

20 грудня, неділя

«Ейбар» - «Реал»
Ейбар. Стадіон «Мунісіпаль де Іпуруа». Початок - о 22:00
Прямая ТБ-трансляция - Megogo
Прогноз Sport.ua - 0:2

  • 6.80
  • 4.20
  • 1.53
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 07:48 6

Іменитий боксер відзначив Леннокса Льюїса