ФОТО. Красивий жест. Захисник Шахтаря допоміг дітям з покупкою одягу

Додо, який перебуває у відпустці в Бразилії, ощасливив обновками відразу декількох хлопчаків

Правий фулбек «Шахтаря» Додо, який проводить відпустку в Курітібі, напередодні допоміг кільком місцевим хлопчакам, придбавши для них новий одяг.

Ситуація, як повідомляє джерело, сталася спонтанно. Додо ходив по магазинах, як раптом на вулиці до нього підійшла група хлопчаків і попросила грошей. Футболіст почав з'ясовувати, для чого їм потрібні кошти, а коли зрозумів, що тим нічого носити, взяв дітей з собою в торговий центр.

Спочатку ті боялися, що охорона не впустить їх у приміщення торгового центру, і сек'юріті дійсно спробували заборонити хлопчикам увійти, але втрутився Додо і за його сприяння ті змогли відвідати всі необхідні магазини.

У підсумку футболіст «Шахтаря» купив всі необхідні хлопчикам речі, і був дуже щасливий, що зумів допомогти тим, хто цього дійсно потребував.

«Вони сказали, що візьмуть одяг і для своїх братів. Приголомшливий вечір з дітьми. Я був дуже щасливий бачити радість на обличчях дітей», - сказав Додо.

Нагадаємо, Додо знаходиться на контракті в «Шахтарі» з літа 2018 року. У поточному сезоні на його рахунку 17 матчів, 1 гол і 1 результативна передача за «гірників».

Олексій Сливченко Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 13:01 1

Український воротар може залишити влітку «Реал»

Коментарі