КРАСЮК: «Можливість стати абсолютним чемпіоном не вартує ніяких грошей»

Промоутер – про перспективи Олександра Усика побитися за чотири пояси в хевівейті

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк прокоментував інформацію про те, що Олександр Усик (18-0, 13 КО) за хороші відступні може дозволити провести поєдинок між чемпіоном WBC Тайсон Ф'юрі і володарем титулів WBA, IBF, WBO і IBО Ентоні Джошуа (24-1 , 22 KO).

«Така практика існує в боксі. Це нормальна практика, коли умови узгоджуються між усіма учасниками процесу, включаючи санкціонуючу організацію, а їх поки 4, тому що мова йде саме про 4 пояси.

В одній з організацій є одна дуже серйозна обставина - це обов'язковий претендент, яким є Усик.

Я впевнений, що організатори поєдинку Джошуа - Ф'юрі будуть пропонувати такі умови, але повторюся, що остаточне рішення завжди приймає боксер. Рішення прийматиме сам Олександр, бо це його кар'єра, його життя і він відповідає за це рішення.

Компанія і менеджери - це служби, які допомагають Усику розвивати свою кар'єру.

Моя думка така, що можливість стати першим в історії абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях, а саме в крузервейті і хевівейті, не може коштувати ніяких грошей.

Немає таких грошей, які могли б перекупити таку можливість. Олександру я буду радити скористатися будь-яким шансом щоб це отримати», - сказав Красюк.

Читайте також: КРАСЮК: «Контракт з Хірном закінчився. В Усика є тільки один промоутер»

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 24 травня 2024, 16:55 1

Український боксер зможе заробити значно більшу суму, ніж за перший бій