Шахтар готовий продати Тайсона, футболіст сьогодні поспілкується з агентом

Sport.ua - про останні новини в бразильській пресі, що стосуються лідера донецької команди

Бразильські ЗМІ продовжують активно стежити за ситуацією навколо контракту 32-річного вінгера «Шахтаря» Тайсона, який закінчується 30 червня наступного року.

Як повідомляє GauchaZH, керівництво бразильського «Інтернасьонала» нині активно розглядає можливість підписання Тайсона. Однією з них є викуп контракту бразильця у «Шахтаря» вже в січні, щоб хавбек зумів підготуватися разом з командою до старту нового сезону в бразильській Серії А.

Це ж джерело зазначає, що керівництво «Шахтаря» вже сповістило своїх колег з «Інтернасьонала» про суму відступних, яку хоче отримати за Тайсона, щоб дозволити йому покинути клуб вже в січні. Однак бразильці вважають вимоги «гірників» завищеними, а тому схильні дочекатися літа і завершення контракту хавбека з чинним чемпіоном України.

У той же час Globo Esporte зазначає, що на сьогодні у Тайсона в бразильському Пелотасі запланована зустріч з агентом Дієго Дорнеллесом, на якій сторони обговорять майбутнє гравця.

Відзначається, що «Інтернасьонал» планував підписати Тайсона вже в січні, якщо гравцеві вдасться домовитися з «Шахтарем» про розірвання контракту за взаємною згодою, але нині цей варіант бачиться нереальним через позицію української сторони.

У той же час «Інтернасьоналу» належить проявити серйозну наполегливість в переговорах, оскільки в послугах Тайсона зацікавлений ряд клубів з Європи і Азії, а тому поки невідомо, чи зуміє футболіст реалізувати давнє бажання і знову пограти за клуб, в якому отримав путівку у великий футбол.

Читайте також: У Шахтарі нікому замінити Тайсона. Відхід бразильця може посилити кризу

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 06:11 26

Віталій Миколенко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков, Руслан Маліновський – із пошкодженнями

Коментарі