Олександр КРАСЮК: «Берінчик буде битися за пояс чемпіона світу»

Промоутер – про перспективи українського легковаговика

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк розповів про шанси Дениса Берінчика (14-0, 8 КО) провести поєдинок за чемпіонський пояс.

- У нас була спроба політично просунути питання організації поєдинку за звання обов'язкового претендента на титул. Але є чітка позиція WBO. Оскільки Лопес отримує статус суперчемпіона, у нього є 18 місяців до наступного обов'язкового захисту. Зараз немає ніякого сенсу призначати обов'язкового претендента на такий тривалий термін.

Тому офіційний претендент буде визначений за півроку до терміну обов'язкового захисту.

- Тобто через рік, якщо відштовхуватися від нинішнього часу?
- За цей час все може змінитися. По-перше, Лопес, найімовірніше, буде битися з Камбососом - офіційним претендентом за гілкою IBF. Можливо, це буде в Австралії, можливо, Камбосос переможе. Ми цього не знаємо. Можливо, Лопес перейде в іншу вагову категорію.

За цей час багато що може змінитися. Тому наш стратегічний вектор - йти боротися за право битися за пояс чемпіона світу через позицію офіційного претендента і вирішувати всі труднощі, які стануть на шляху. Але напрямок не змінюється - Берінчик битиметься за пояс чемпіона світу.

Читайте також: Відразу після Ломаченка. Берінчик піднявся на третю позицію в рейтингу WBO

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 травня 2024, 18:28 3

Вважає українця елітним суперником

Коментарі