ЯКОВЕНКО: «Рух пропише хороший відсоток від перепродажу Кухаревича»

Ймовірно, сума трансферу не буде занадто високою

Екс-футболіст «Андерлехта» Олександр Яковенко висловив свою точку зору з приводу ймовірного переходу в бельгійський клуб молодого таланта львівського «Руху» Миколи Кухаревича.

«Я чув, що «Рух» в основному зосередиться на хорошому відсотку від перепродажу Кухаревича. Він заграв у команді, тому що двоє інших нападників були відсутні. Минулої суботи він був дуже хороший. Інтерес до Кухаревича проявляє і київське «Динамо». Тому «Андерлехт» намагався діяти так швидко. «Пурпурно-білі» навіть відправляли до Львова свого юриста».

«Кухаревич рухливий і швидкий, незважаючи на свій зріст у193 сантиметри. Це, звичайно, непогане поєднання якостей. Але різниця полягає в досвіді. Микола на даний момент не готовий до першої команди «Андерлехта». Йому ще потрібен досвід. На початку наступного сезону йому виповниться двадцять років, але на його рахунку вже є матчі в українській Прем'єр-лізі. Скажімо так, його потенціал, безумовно, цікавий, але не чекайте, що в наступному сезоні він заб'є п'ятнадцять голів», - сказав Яковенко.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Кухаревич пройшов медичний огляд в «Андерлехті», але договір про його перехід між клубами поки не було підписано.

Олексій Сливченко Джерело: Voetbalprimeur
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 липня 2024, 13:58 1

«Селесао» у післяматчевій серії 11-метрових ударів поступилися з рахунком 2:4

Коментарі