ЛОМАЧЕНКО: «Разів 5 переглянув бій з Лопесом. Я не програв цей поєдинок»

Українець не згоден з рішенням суддів

Екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко прокоментував поразку від Теофімо Лопеса. Нагадаємо, 17 жовтня українець поступився одноголосним рішенням суддів.

«Після бою я говорив, що мені здається, я не програв цей поєдинок. Я і зараз це кажу - я не програв цей поєдинок.

Скільки разів переглянув бій? Разів п'ять переглянув. Елементарно скажу, мої записки: собі віддаю другий раунд, перший його, 3, 4, 5 - його. Шостий під питанням, але нехай буде його. Всі ці раунди я йому віддаю з упередженим ставленням до себе. Якщо я буду розглядати ці раунди, як в боксі, як за правилами, то може це будуть інші записки. Якщо дивитися упереджено, то п'ять раундів його, один раунд мій. Друга половина: 7, 8, 9, 10, 11-й - я їх віддаю собі, 12-й - йому. Разом ми маємо 6:6. Ми маємо нічию. Якщо нічия, то дивимося негласне правило всіх чемпіонатів світу з боксу, 10, 11, 12 раунди. Якщо поєдинок проходить в рівних умовах, ми беремо чемпіонські раунди. 10 і 11-й виграв я, 12-й - він. Разом 2:1.

Навіть якби я взяв перші три раунди, то на записках я б не виграв. Судді були заряджені, там і не пахло тим, щоб вони судили об'єктивно», - сказав Ломаченко.

Раніше Ломаченко пояснив, чому вийшов на бій, незважаючи на травму плеча.

Максим Гаптар Джерело: LOMA Official TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 30

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі