На Twitch блокуватимуть канали за слово незайманий

Стримінгова платформа опублікувала список нових обмежень

Адміністрація Twitch оновила список слів, за використання яких користувачі і стрімери можуть отримати бан. До переліку заборонених виразів потрапили virgin (незайманий), simp і incel. Карати за них будуть тільки в тому випадку, якщо ці слова були використані в негативному ключі або для образи будь-кого.

Крім слів, адміністрація стрімінгового сервісу також пообіцяла позбутися і від смайликів, які ці слова характеризують. Нові правила користувальницької угоди набудуть чинності 22 січня 2021 року.

Simp перекладається з англійської як «простак» або «простак», проте це слово часто використовують для позначення людини, готового на все заради жіночої уваги. Слово incel - скорочення від involuntary celibate і найчастіше використовується на адресу людей, які безуспішно намагаються знайти сексуального партнера.

Нове правило Twitch викликало хвилю обурення серед топових стримерів. Вони почали жартувати, що більше не зможуть нормально спілкуватися з глядачами, тому будуть змушені проводити трансляції без звуку. Інші ж закликали Twitch зайнятися більш важливими питаннями. Наприклад, врегулювати ситуацію з авторськими правами на музику.

Раніше повідомлялося, що на Twitch забанили канал зірки ПСЖ Неймара.

Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії