Баварія – Вольфсбург: прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на матч 12-го туру чемпіонату Німеччини

Екс-захисник збірної України, а нині футбольний експерт Артем Федецький дав прогноз на матч 12-го туру Бундесліги «Баварія» - «Вольфсбург».

«Баварія» мене трошки здивувала у минулому турі в матчі проти «Уніона». Я казав, що «Баварія» має обіграти берлінців. Але як показала практика, «Уніон» така доволі непроста команда бійців з характером, яка перебуває наверху турнірної таблиці.

«Вольфсбург» теж перебуває у верхній частині турнірної таблиці Бундесліги. Наразі «вовки» посідають четверте місце. Це вже не та команда, яка була у минулому сезоні. У «Вольфсбурга» прогрес розпочався давно і він зараз показує непоганий футбол.

Якщо «Баварія» в другому турі поспіль втратить очки, мюнхенцям буде трошки так важкувато. Думаю, «Баварії», щоб покращити моральний стан, просто потрібно перемогти. Але з «Вольфсбургом» просто не буде, тому в цьому матчі також може бути нічия», - вважає Федецький.

Матч «Баварія» - «Вольфсбург» відбудеться 16-го грудня. Початок зустрічі о 21:30.


Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»