Інтер – Наполі: прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на матч 12-го туру чемпіонату Італії

Екс-захисник збірної України, а нині футбольний експерт Артем Федецький дав прогноз на матч 12-го туру італійської Серії А «Інтер» - «Наполі».

«Це команди, які перебувають зверху турнірної таблиці. Лідером Серії А зараз є «Мілан». В матчі «Інтер» - «Наполі» результат передбачити важко. Якщо «Інтер» покаже класний футбол, він може і перемогти. Ми вже звикли до того, що «нерадзуррі» можуть винести будь-якого суперника, а наступного тижня вони повністю провалюють цілу гру навіть проти більш слабшого суперника.

В «Інтера» на цей поєдинок налаштування будуть дуже серйозні. А у «Наполі» тренер Дженаро Гаттузо, який будь-кого може змусити біжати та грати у футбол. Дійсно, для Гаттузо, колишнього «міланіста» матчі проти «Інтера» принципові. Але ті емоції уходять на другий план, тому що Гаттузо, хоч і колишній «міланіст», зараз він тренує «Наполі». Але звісно, «Інтер» - це одвічний суперник Гаттузо. Тут він захоче і своїй команді допомогти наблизитися до лідера «Мілана» та в душі, звичайно, десь допомогти у моральному плані «россонері», скажем так, якщо «Інтер» програє.

Тут, однозначно, неаполітанці дадуть бій. Я поставлю на те, що буде зафіксована, швидше за все, нічия», - вважає Федецький.

Матч «Інтер» - «Наполі» відбудеться 16-го грудня. Початок зустрічі о 21:45.


Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:16 6

«Сині» розгромили «Вест Гем» з рахунком 5:0