Гендиректор Шахтаря пояснив, чому команда програла Боруссії М – 0:10

Сергій Палкін прокоментував невдалі матчі «гірників» у Лізі чемпіонів

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував невдалі матчі «гірників» проти менхенгладбахської «Боруссії» (0:6, 0:4) в груповому етапі Ліги чемпіонів:

«0:10 від «Боруссії» можу пояснити тільки одним. Те, що відбувається сьогодні в світі, робить величезний відбиток на те, що відбувається на полі. Світ зійшов зі звичних рейок, і все знаходиться в хаотичному стані, це дає свої відгомони.

У минулому сезоні ми виграли чемпіонат з великим відривом, вийшли в півфінал Ліги Європи. Потім відразу через кілька днів почався чемпіонат. Потім коронавірус півкоманди скосив. Вони повернулися через 15 днів, почали їх підпускати. Ці коливання і сплески дають свій ефект.

Напевно, цей пік припав на цей період. Починали грати молоді хлопці, а вболівальникам потрібен результат. Критика йде серйозна, з психологічної точки зору йде тиск. Але в першу чергу причина в нестабільній ситуації через «ковід» і світовий хаос. Інших пояснень немає. Впевнений, що якщо ми ще раз з ними зустрінемося, буде інша історія. Ми вже зупинили «Інтер» у Лізі чемпіонів».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 07:21 6

Чемпіон WBC у легкій вазі відреагував на статистику переглядів бою Усик – Ф'юрі

Коментарі