Генпрокурор України візьме під контроль справу про можливі злочини УАФ

Невже справа зрушиться з мертвої точки?

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова повідомила про початок роботи над справою про можливі зловживання представників законодавчої та виконавчої влади разом з посадовими особами Української асоціації футболу.

«Наступне кримінальне провадження, в якому я хочу розібратися і взяти під контроль хід слідчих дій, - справа про можливі злочини представників законодавчої та виконавчої влади разом з посадовими особами Федерації футболу України (зараз - УАФ, ред.). Свого часу справа була дуже гучною, супроводжувалася журналістськими розслідуваннями, але з незрозумілих причин застигла як холодець.

Ми провели спільну нараду з детективами НАБУ і колегами з САП з метою визначення перспектив і в цій справі. Скажу відверто: у мене виникло відчуття, що в футбол грали не спортсмени, а правоохоронці. Між собою. Тому з сьогоднішнього дня я в групі прокурорів. Як тільки отримаю матеріали справи, визначу конкретний план слідчих дій, спрямований на досягнення результату. Вірю, що спільними зусиллями відкриємо рахунок», - написала Венедиктова на своїй сторінці в фейсбуці.

Володимир Клепач Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 03:47 0

Катандзаро та Кремонезе розійшлися миром у першій грі, забивши по два м'ячі

Коментарі