Помер володар Суперкубка УЄФА, екс-гравець Динамо Петро Слободян

Відомий у минулому футболіст пішов на 68-му році життя

Колишній гравець київського «Динамо» і «Дніпра» Петро Слободян помер на 68-му році життя. Про це повідомила прес-служба клубу.

Великих досягнень у кар'єрі досяг у складі «Динамо». За київський клуб Слободян виступав з 1975 по 1979 роки. Він став володарем Суперкубка УЄФА - 1975, чемпіоном СРСР 1975 і 1977 років.

Також нападник пограв за «Дніпро», «Авангард» (Тернопіль) та московський «Локомотив». Також провів два матчі за збірну СРСР.

Завершив кар'єру в 27-м років. На тренерському містку двічі працював в київській «Оболоні» з 2001 по 2004 і з 2006 по 2008 роки.

«Від нас пішла неординарна людина, яка залишила яскравий слід в історії київського «Динамо». Петро Слободян - це приклад справжнього динамівця, бійця на футбольному полі, який ніколи не здавався, намагаючись подолати труднощі, з якими він зіткнувся під час своєї кар'єри, включаючи численні травми.

Перестало битися серце доброї, порядної і щирої людини. Всі, хто мав честь знати Петра Петровича, завжди будуть пам'ятати його як людину, яка вміла долати труднощі і завжди залишалася професіоналом своєї справи.

Від себе особисто і від усіх динамівців висловлюю щирі співчуття рідним і близьким Петра Петровича», - заявив президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Максим Гаптар Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 19:51 73

Представники англійських грандів були на нещодавньому матчі «гірників» у ЛЧ проти «Аталанти»

Коментарі