Екс-гравець Спартака заарештований за нанесення ножових поранень

Форварду амстердамського «Аякса» Квінсі Промесу загрожує 4 роки в'язниці

Форвард амстердамського «Аякса» Квінсі Промес, екс-гравець московського «Спартака», був заарештований за підозрою в нанесенні серйозних ножових поранень.

Інцидент стався у кінці липня 2020 року під час сімейної вечері в місті Абкауде. Між членами сім'ї Промеса стався конфлікт, і Квінсі завдав ножове поранення одному з опонентів. Потерпілий отримав серйозне поранення коліна.

У Нідерландах за такий злочин передбачається тюремне ув'язнення терміном до чотирьох років. До трьох днів футболіст проведе в попередньому ув'язненні, після чого суд буде приймати рішення щодо продовження терміну.

Футболіст заперечує свою причетність до нанесення ножових поранень. Про це говорить адвокат, який оскаржує звинувачення: «Промеса не було на місці під час інциденту. Він повністю співпрацює зі слідчими».

Промес перейшов з «Севільї» в «Аякс» у червні 2019 роки за 15 мільйонів євро. До того грав за московський «Спартак», «Гоу Ехед Іглз» і «Твенте». Виступав за збірну Нідерландів з 2014 року (47 матчів, 7 голів).

Микола Степанюк Джерело: De Telegraaf
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 07:11 8

На українця претендують «Баварія», «Манчестер Юнайтед» та «Бетіс»

Коментарі