Директор Інгульця: «Авторитет Шахтаря тиснув на делегата матчу»

Євген Мороз висловився про скасування матчу з «Шахтарем» через поганий стан газону

Директор ФК «Інгулець» Євген Мороз прокоментував скасування календарного матчу 13 туру чемпіонату УПЛ «Інгулець» - «Шахтар», який повинен був відбутися 13 грудня в Кропивницькому.

«Якщо чесно, в Україні проводили календарні поєдинки і на газонах і в гіршому стані. Але, мабуть, авторитет «Шахтаря» тиснув на делегата матчу, який явно поспішив, проінформувавши вже о 10.00 про скасування матчу. Хоча згідно Регламенту, таке рішення повинно бути прийнято не пізніше, ніж за годину до стартового свистка арбітра.

Ще вчора вранці поле стадіону в Кропивницькому було накрите плівкою і нічого не віщувало форс-мажорної ситуації. Але коли плівку зняли, щоб нанести розмітку, почався дощ, сильно похолодало і грунт промерз. Положення посилило і те, що підігрів не був включений.

Тепер нічого не залишається, як просити «Шахтар» зіграти цей матч з «Інгульцем» навесні наступного року. У грудні не вийде, адже вже завтра багато футболістів «Шахтаря» відлітають відпочивати в теплі краї. Не хотілося б, щоб доля цього поєдинку вирішувалася в кабінетах», - сказав Мороз.

Нагадаємо, що матч 13 туру «Інгулець» - «Шахтар» повинен був початися 13 грудня о 14.00.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 23:59 0

Бреда в першому поєдинку завдала великої поразки Ексельсіору

Коментарі