Скасування матчу Інгулець - Шахтар. Відомі подробиці скандального рішення

Після ранкової інспекції поля було вирішено скасувати зустріч

Сьогодні о 14:00 в Кропивницькому повинен був розпочатися матч чемпіонату України між «Інгульцем» і «Шахтарем». Але через неготовність футбольного поля стадіону «Зірка» було вирішено скасувати матч. Про всі подробиці такого рішення повідомив журналіст «Футбол NEWS» Сергій Цигульський.

«Нещодавно закінчилася нарада між представниками клубів і делегатами матчу. Тривала вона буквально 4 хвилини. Слово взяв делегат матчу Володимир Фощій, який повідомив, що згідно з рішенням головного арбітра, четвертого судді і спостерігача поєдинок у Кропивницькому між «Інгульцем» і «Шахтарем» сьогодні не відбудеться.

Причина - поле не готове до проведення матчу. Воно не готове приймати команди, адже воно підмерзло, і присутній лід. Арбітр виходив на футбольне поле в бутсах перевіряти стан. Він повідомив, що його бутси не входять у землю і дуже слизько. Футболістам буде небезпечно грати на такому полі.

Вчора о 21:00 інспектували поле. Ще вчора говорили, що швидше за все, матчу не буде, проте чекали можливих змін ситуації. Сьогодні о 9:30 його знову перевірили. Нічого не змінилося, тому о 10:00 всім представникам матчу повідомили, що поєдинок не відбудеться.

«Шахтар» перепитав, чи можна їм вилітати додому? Матч точно не відбудеться? Делегат підтвердив цю інформацію, «Шахтар» вже найближчим часом відправиться додому.

Директор «Інгульця» Євген Мороз сказав, що рішення про скасування матчу має бути прийнято не пізніше, ніж за 60 хвилин до початку зустрічі, натякаючи, що поле потрібно перевірити о 13:00. Делегат відповів, що якщо поле не змінилося за добу, то за таких погодніх умов поле точно не стане кращим», - повідомив журналіст.

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі