Тотальне знищення! Джошуа нокаутував Пулєва у 9-му раунді

Британець захистив чотири пояси чемпіона світу в суперважкій вазі

Великий вечір боксу з чемпіонським боєм відбувся 12 грудня у Лондоні на Вемблі Арені.

Британський боксер Ентоні Джошуа (новий рекорд: 24-1, 22 KO) вдало захистив 4 пояси чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO та другорядний IBO). Його суперником був болгарин Кубрат Пулєв (28-2, 14 КО).

Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Джошуа повністю домінував на рингу, вибухаючи потужними серіями! Чотири рази за бій болгарину відкривали рахунок. Ентоні регулярно проводив коронні вибухові серії, які він показував і в пам'ятному бою проти Володимира Кличка кілька років тому.

Джошуа міг фінішувати суперника вже у третьому раунді, коли видав шалену атаку. Пулєв навіть не знав, куди бігти, і повернувся до суперника спиною. Рефері відкрив рахунок, але дозволив болгарину продовжити бій. А потім Кубрат опинився на помості. Пулєву знову зафіксували нокдаун, та він зумів вижити завдяки гонгу на перерву.

Після яскравого третього раунду Ентоні трохи знизив темп, можливо навіть навмисно не форсуючи події та дозволяючи бою продовжитися довше. Британець контролював ситуацію і часто запускав довгий джеб, користуючись перевагою в зрості та розмаху рук. А ще у Джошуа добре проходили апперкоти.

Розв'язка наступила у 9-му раунді. Джошуа запустив потужну атаку і почав добивати втомленого суперника. Якщо після третього за рахунком нокдауну Пулєв ще спробував продовжувати, то наступна пачка ударів у зуби змусила його лягти відпочити надовго. Рефері зробив коротку відмашку рукою.

Ентоні Джошуа переміг Кубрата Пулєва нокаутом в 9-му раунді!

Першим Джошуа з перемогою привітав Флойд Мейвезер, який готується до виставкового бою. А нам тепер дуже хочеться побачити бій Ентоні Джошуа проти українця Олександра Усика!

Див. також: текстова трансляція, відео бою, відео нокауту

Файткард вечора боксу 12 грудня у Лондоні

У головному бою андеркарда Лоуренс Околі яскраво нокаутував Нікодіма Єжевськи. Вже у першому раунді Околі двічі відправив опонента в нокдаун. Ще один стався у другому раунді, і рефері зафіксував перемогу Околі.

Ще в андеркарді виступив Хьюї Ф'юрі (двоюрідний брат Тайсона Ф'юрі). Він переміг Маріуша Ваха одноголосним рішенням суддів (100-90, 100-90, 99-91). Хьюї Ф'юрі прекрасно боксував джебом і переключався між стійками лівші та правші. По ходу бою у Ф'юрі відкрилося серйозне розсічення, але катмен із завданням впорався.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 146

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу

Коментарі