Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: «Динамо захоче зберегти різницю з Шахтарем»

Колишній гравець столичного клубу - про майбутній матч киян з «Колосом»

Екс-гравець «Динамо» Володимир Єзерський поділився очікуваннями від поєдинку між «Динамо» і «Колосом» в рамках 13-го туру чемпіонату України.

- З приходом Луческу в «Динамо» в осінній частині сезону кияни гідно виглядали. Звичайно, після виходу в Лігу Європи «біло-синім» захочеться залишитися на першому місці і зберегти різницю з «Шахтарем» перед відпусткою.

«Колос» - досить організована і прогресуюча команда, з досвідченими гравцями. Ми знаємо, як вони прекрасно можуть грати з грандами нашого футболу і я впевнений, що вийде насичений матч. В силу погодних умов, можливо, буде багато боротьби на полі, але тут, я думаю, головне як для однієї, так і для іншої команди здобути очки.

Як в захисті, так і в опорній зоні, і в нападі «Колоса» досить цікаві гравці. Той же Євген Селезньов, Володимир Лисенко, які реалізують свої моменти. Головна загроза буде йти від нападників.

Підтекст цієї гри буде з точки зору, що це остання гра першої частини сезону. Команди будуть намагатися зіграти вдало, щоб з гарним настроєм піти у відпустку. Тим більше, є чимало гравців в «Колосі», які пройшли школу «біло-синіх».

Безумовно, в цьому поєдинку «Динамо» є фаворитом, але знаючи організацію і силу «Колоса», як вони можуть грати на результат, то я думаю, що буде видовищна гра.

Динамо - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 20:48 1

Тібо оцінив внесок Андрія у вихід «Реала» у фінал головного єврокубка