КОСТИШИН: «Смирний, Ісаєнко, Кучерук і Кравченко не зіграють з Динамо»

Головний тренер «Колоса» - про майбутню зустріч

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин поділився очікуваннями від матчу 13-го туру УПЛ проти «Динамо».

- Постараємося перешкодити динамівцям це зробити. Гра буде складною для обох команд. Вже дають про себе знати втома, наслідки після травм. Але з яким би результатом не закінчився сьогоднішній поєдинок, в цілому я задоволений, як мої підопічні провели першу частину сезону.

- Як думаєте, «Динамо» перенесло матч на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, щоб їм нічого не нагадувало програний липневий поєдинок «Колосу» на «Олімпійському»?
- Про це краще запитати в динамівців. Для мене головне, щоб газон був у нормальному стані і нічого не заважало футболістам продемонструвати свою майстерність.

- На ваш погляд, в порівнянні з тим останнім липневим матчем, в яких компонентах кияни додали?
- Перш за все, в ігровій дисципліні, впевненості. Інших якихось кардинальних змін в діях динамівців я не помітив, адже вони продовжують дотримуватися тих же тактичних схем.

- Не дивлячись на недавній важкий матч в груповому раунді Ліги чемпіонів з «Ференцварошем», «Динамо» точно кине в бій з «Колосом» всіх провідних виконавців. Можете те ж сказати і про «Колос»?
- Ні, по-перше, кілька гравців після травм ще знаходяться не в оптимальній формі і тому вони не допоможуть. По-друге, не зіграють орендовані у «Динамо» Євген Смирний, Євген Ісаєнко, Владислав Кучерук та Микита Кравченко. Таким була одна з умов орендної угоди.

- «Колос» у грі з «Динамо» постарається скористатися своїми козирями, які допомогли йому в липні здобути сенсаційну перемогу над «Динамо»?
- Той поєдинок хоча і приємний, але вже спогад. Та й динамівці, переконаний, постаралися зробити з тієї поразки правильні висновки.

- Чим «Колос постарається здивувати «Динамо» цього разу?
- Ось зараз візьму і все розповім... Хоча домашні заготовки обов'язково будуть.

Динамо - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 21:05 1

1:1 у матчі англійців та Словаччини у 1/8 фіналу Євро-2024

Коментарі