ФОТО. Степаненко і Матвієнко з'їли хот-дог та круасан на автозаправці

Футболісти «Шахтаря» взяли участь в урочистому відкритті супермаркету

11 грудня участь в урочистому відкритті супермаркету при АЗК «БРСМ-Нафта» взяли футболісти «Шахтаря» Тарас Степаненко та Микола Матвієнко. Клієнти змогли зустрітися з футболістами «Шахтаря», сфотографуватися і взяти автограф.

Тарас Степаненко: «Думаю, співпраця буде плідною, на взаємовигідних умовах, адже «БРСМ-Нафта» -заправки хорошого рівня, а «Шахтар» - футбольний бренд номер один в Україні. По-перше, кожен наш уболівальник, який заправляється тут, приїжджає і бачить кольори своєї команди. По-друге, можна встановити додаток (FC Shakhtar в Google Play і App Store) і отримувати знижку на паливо. Це хороший шлях для обох брендів. Для мене важливо, що тут є супермаркет, тому що іноді поспішаєш додому або на тренування. Поки заправляється машина, можна як перекусити, так і купити щось з продуктів. Тут великий вибір товарів, це класно».

Микола Матвієнко: «Все зроблено здорово і якісно. Поїв, за пару хвилин мені зробили каву і хот-дог, плюс ще з'їв смачний круасан. Важливо, щоб все працювало максимально швидко. І круто, що наші вболівальники зможуть отримувати знижки на бензин».

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 16:17 14

Френк Воррен розповів, що у його клієнта біполярний розлад

Коментарі