Люблю українців! Один з найуспішніших легіонерів Динамо завершив кар'єру

Бразилець Даніло Сілва захищав кольори київської команди з 2010 до 2017 року

Бразильський захисник Данило Сілва, екс-гравець київського «Динамо», офіційно заявив про закінчення кар'єри футболіста. Бразилець на своїй сторінці в соцмережі Instagram написав:

«Сьогодні я офіційно заявляю, що йду з футболу. Це була мрія хлопчика, що стала реальністю! Я мріяв про те, чого мені вдалося досягти за допомогою Бога, завзятості і докладених зусиль! Я ніколи не здавався, і Бог дав мені побачити шлях більш тонкий, ніж вушко голки, але для мене це було вже набагато більше, ніж те, що я мав.

У 2010 році київське «Динамо» придбало права на мене, і саме там я досяг піку своєї професійної кар'єри, погравши в Лізі чемпіонів, Лізі Європи, Суперкубку України і чемпіонаті країни. Я - бразилець, який носив футболку «Динамо» 7 років. Це клуб, який я люблю. Також я відчуваю любов до України та українців. Я дякую Богові та всім, хто допомагав мені в цьому шляху. Розпочинається новий цикл моєму житті, нові проекти».

Сілва захищав кольори київського «Динамо» з 2010 по 2017 роки. В Україну він перебрався з бразильського «Інтернасьонала» за 4 млн євро. Двічі вигравав чемпіонат України, двічі - Кубок країни і один раз - Суперкубок. Всього за киян зіграв 219 матчів (в т.ч. 154 гри в УПЛ) і забив 3 голи.

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 7

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі