Динамо Загреб - ЦСКА. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Матч, який нічого не вирішує для обох клубів

У четвер, 10 грудня, в рамках 6-го туру Ліги Європи загребське «Динамо» прийме на своєму полі ЦСКА. Обидві команди вже все вирішили в групі - хорвати пройшли далі з першого місця, а московський клуб втратив будь-які шанси на плей-оф.

«Динамо» Загреб

«Динамо» Загреб після перемоги над «Фейєноордом» в минулому турі, тепер уже нікуди не зрушить з 1-го місця. На рахунку 11 очок. Відрив від 2-го рядка становить 4 пунктуи

Хорвати жодного поразки не зазнали в груповому раунді Ліги Європи. Вони двічі розписували нічиї зі своїми суперниками при 3-х перемогах. Голів забито - 6, а пропущено - 0. Примітно, що серед усіх команд, які очолюють свої квартети в ЛЄ, ніхто не забивав менше 6-и м'ячів (стільки ж в активі у «Наполі» і «Гранади»). Крім того, вони входять в число 8-и колективів, які до сих пір не зазнали жодної поразки. І що найголовніше, підопічні Зорана Маміча єдині, кому вдається досі без пропущених голів обходитися. Якщо вони вийдуть до плей-оф, не пропустивши жодного м'яча, то стануть першою в історії командою, якій подібне вдалося.

ЦСКА

Другий рік поспіль московський ЦСКА провалюється в Лізі Європи. У минулому сезоні команда першу вікторію здобула тільки в останньому турі. У цьому ж році у «армійців» до сих пір на рахунку жодної перемоги, при 3-х нічиїх і 2-х поразках. Нічого дивного, що маючи на балансі 3 очка, підопічні Гончаренка знаходяться на останній позиції в квартеті. Шансів на вихід до плей-оф у них вже немає.

Московська команда в 5-и матчах групового етапу Ліги Європи забила лише 2 м'ячі, а пропустила - 5. 4 гри з 5-и закінчувалися через тотал менше 2,5.

«Армійці» зараз в поганій формі. В останніх 5-и матчах у всіх турнірах у них немає жодної перемоги: 3 нічиї і 2 поразки.

Статистика

Попередній матч обох команд закінчився внічию 0:0.

ЦСКА не програвав хорватським командам в єврокубках (2 перемоги і нічия).

«Динамо» на груповій стадії до сих пір не пропустило жодного голу (різниця м'ячів - 6:0).

ЦСКА виграв тільки один з 13 останніх матчів Ліги Європи (6 нічиїх, 6 поразок).

Орієнтовні склади

«Динамо» Загреб: Ліваковіч - Гвардіола, Теофіль, Періч, Стоянович - Франіч, Адемі - Оршіч, Майер, Іванушеч - Гаврановіч.

ЦСКА: Акінфєєв - Фернандеш, Дівєєв, Магнуссон, Щенніков - Дзагоєв, Марадішвілі, Кучаєв, Влашич, Енджуке - Шкурін.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку буде мало голів, а тому нашою ставкою буде позиція - ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.55 по лінії Parimatch.

10 грудня, четвер

Динамо Загреб - ЦСКА
Загреб. Стадіон «Максимір». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Мегого»
Прогноз Sport.ua - 0:0

  • 1.96
  • 3.90
  • 3.75
Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…