Барселона - Ювентус: прогноз на матч Дмитра Козьбана

Спеціаліст висловився про майбутній матч Ліги чемпіонів

Український нападник молдавської «Сперанци» Дмитро Козьбан зробив прогноз на матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Барселона» - «Ювентус».

«Матч «Барса» - «Ювентус» нічого не вирішує вже. Тому, думаю, що і одні, що інші дадуть відпочинок своїм основним гравцям. Поточний сезон - дуже насичений через пандемію коронавірусу, і командам доводиться застосовувати ротацію, де тільки можливо. Припускаю, що на полі з'являться футболісти з резерву, тому що і у «Барси», і у «Ювентуса» є проблеми в національних чемпіонатах, а в Лізі чемпіонів вони вже все вирішили. Я поставлю на те, що «Ювентус» не програє на виїзді «Барселоні».

Протистояння Мессі і Роналду? Звичайно, хочеться, щоб знову зустрілися на полі Ліонель і Кріштіану. Але може бути таке, що лідерів «Барси» і «Ювентуса» залишать на заміні, тому що попереду важливі матчі чемпіонатів, а ця гра по суті вже мало що вирішує. Але, якщо все ж Мессі і Роналду з'являться на полі, чого хотілося б, думаю, обидва захочуть забити і зможуть це зробити!»

Матч «Барселона» - «Ювентус» відбудеться 8 грудня. Початок зустрічі о 22:00.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дмитро Козьбан - український футболіст, форвард молдавської «Сперанци». Також відомий за виступами за «Львів», «Волинь», «Авангард», «Верес», «Кремінь», «Агробізнес» і польський «Мотор» Люблін.

Дмитро Козьбан Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 23:23 3

Якщо неаполітанці продадуть Осімхена, то зможуть розраховувати на два топові вхідні трансфери