САБО: «Мені не соромно, що буду вболівати за Ференцварош в матчі з Динамо»

Відомий фахівець пояснив свій вибір на користь угорського клубу

Колишній тренер «Динамо» Йожеф Сабо розповів, чому вболіватиме за «Ференцварош» в матчі Ліги чемпіонів з киянами.

«Не приховував і не приховую, мені не соромно, що буду вболівати за команду свого вихованця Сергія Реброва. Також вболіваю за Шевченка. Хочу, щоб у них все виходило. Мені дзвонили з телебачення і газет Будапешта. Сказав їм, що буду вболівати в цьому матчі за Сергія Реброва, але, на превеликий жаль, динамівці зараз виглядають набагато краще фізично і психологічно. У «Динамо» є перевага.

Це дуже важливий матч. У Мірчі Луческу все поставлено на карту. Якщо не пройдуть в Лігу Європи, значить, зіграли погано. А так - і на першому місці команда в чемпіонаті, і в Лігу Європи можуть вийти. Це хороші досягнення, в порівнянні з минулими сезонами. У «Ференцвароша» слабкі місця - два центральні захисники. У матчі з «Ювентусом» мені вони зовсім не сподобалися. Не знаю, яку тактику обере Сергій Ребров. Ситуація у нього складніша, ніж у Луческу. На сьогоднішній день шансів у «Динамо» більше. У порівнянні з минулими сезонами, команда Луческу вражає.

Думаю, динамівці почнуть матч дуже обережно і акуратно. Мірча чекатиме помилку, щоб забити і догравати гру. «Динамо» буде чекати і ставити на мінімальну перемогу або мінімальну нічию», - сказав Сабо.

Матч «Динамо» - «Ференцварош» відбудеться у вівторок, 8 грудня. Початок о 22:00 за Києвом. Після п'яти турів команди мають в активі по одному очку. Їм доведеться з'ясувати, хто посяде третє місце і потрапить в Лігу Європи.

Володимир Клепач Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 18:55 2

Господарів поля вперед вивів Олександр Філіппов, а рахунок зрівняв Марлон Гомес

Коментарі