WSOP вибирає номінанта в Зал слави покеру

Взяти участь можуть всі бажаючі

Зал слави покеру - це одна з найпрестижніших нагород в покерному світі. Щоб потрапити в цей зал, необхідно відповідати ряду критеріїв. Щорічно вибирається два кандидата, які увічнюють своє ім'я в історії покеру.

Переможців визначає керівництво WSOP, однак перед цим вони збирають думку покерного співтовариства, потім думки гравців, які вже увійшли в Зал, а після приймають рішення.

Щорічно вибираються два кандидата, але з огляду на особливого WSOP в цьому році, буде визначено лише один номінант на престижну премію. Взяти участь в голосуванні може абсолютно кожен - для цього потрібно зайти на офіційний сайт WSOP і заповнити невелику анкету. Кандидат повинен відповідати наступним вимогам:

- Кандидату має бути не менше 40 років;
- Він повинен грати на високих ставках;
- Успіхи гравці повинні пройти перевірку часом;
- Гравець повинен добре грати тривалий час і отримати повагу інших гравців;

Можна номінувати не гравець, а що зробив великий внесок у розвиток і популяризацію покеру. Наприклад, багато професіоналів висувають кандидатом Ісая Шейнберг, який створив PokerStars, є сьогодні найбільшим покер-румом планети.

Як правило, церемонія проходить в кінці літа, але в цьому році ім'я оголосять 30 грудня відразу після того, як на Головному турнірі WSOP розіграється остання роздача.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 20:34 5

Дивіться найцікавіші моменти матчу 27-го туру УПЛ