ДЕНИСОВ: «Трубін і Нещерет створили головний біль для Андрія Шевченка»

У дві символічні збірні тижня в ЛЧ потрапили українські голкіпери

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов у авторській програмі «Денисов Time» висловився про претендентів на пост голкіпера збірної України:

«Кого бачу основним воротарем збірної України? Наші голкіпери створили такий головний біль для Андрія Шевченка, в хорошому сенсі цього слова, що я такого давно не пригадаю. Подивіться, п'ять ігрових тижнів в Лізі чемпіонів, і в двох з них в символічні збірні турніру потрапили українські голкіпери - Нещерет і Трубін. Молоді хлопці! Нещерет після виїзного матчу з «Барселоною», а Трубін після гри в Києві з «Реалом». Це фантастика!

Тому, хто буде грати - питання, не забуваємо ще, що в «Шахтарі» є Пятов, а в «Динамо» - Бущан. На це питання практично неможливо відповісти, хто буде стояти на воротах на Євро-2020. Я думаю, що це питання Андрій Шевченко буде вирішувати ближче до Євро, не раніше, ніж березень-квітень, коли збірна розпочне грати, і тренерський штаб вже буде когось награвати з прицілом, що цей воротар і проведе основний час голкіпером на Євро-2020».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:29 9

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі