Михайленко завадить Динамо? Пафос запропонував 4 мільйони за Лінкольна

Кіпрський клуб, поки «Динамо» думає, вже вийшов на «Фламенго» з конкретною пропозицією

Нападник «Фламенго» Лінкольн, інтерес до якого приписували київському «Динамо», найближчим часом може перебратися в чемпіонат Кіпру.

Тамтешній «Пафос», який з жовтня очолює український тренер Дмитро Михайленко, запропонував «Фламенго» 4 мільйони доларів за 75% економічних прав на 19-річного нападника.

Відзначається, що боси «Фламенго» вже схвалили або схиляються до того, щоб схвалити пропозицію, хоча все ще, як і сам футболіст, сподіваються отримати звістку зі стану київського «Динамо».

«Динамо», інтерес до Лінкольна з боку якого раніше підтверджував президент клубу Ігор Суркіс, буде готове вести переговори по форварду тільки після того, як проясниться доля команди в єврокубках. Лише після цього керівництво клубу буде готове говорити про розмір інвестицій в новачків.

У той же час «Пафос» налаштований якнайшвидше закрити трансфер, щоб гарантовано отримати Лінкольна.

Відзначимо, що вболівальники «Фламенго» буквально вимагають від клубу продати форварда, оскільки той останнім часом стрімко розгубив видані йому раніше аванси і своєю грою абсолютно не вражає. З цієї причини фани «Фламенго» закликають клуб продати Лінкольна, поки він знаходиться на піку своєї трансферної вартості.

Олексій Сливченко Джерело: gazetaweb.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 17:21 47

Олегу Гусєву виповнився 41 рік

Коментарі