Маріуполь - Динамо: прогноз на матч Юрій Бакалова

Прогноз експерта на поєдинок 12-го туру чемпіонату України

Колишній тренер «Арсеналу», «Львова» і «Руху» дав прогноз на матч 12-го туру чемпіонату України.

«Посеред тижня команди провели матчі: «Динамо» програло в Турині «Ювентусу», а «Маріуполь» поступився в Кубку України одному з лідерів Першої ліги - «Вересу». Хоч «Маріуполь» і є номінальним господарем поля, зустріч пройде на полі «Динамо». Але в першому колі вже всі звикли, що команда Остапа Маркевича грає всі матчі на виїзді.

Думаю, матч буде досить напруженим. «Маріуполь» завжди б'ється проти киян і легкої прогулянки у команди Мірчі Луческу точно не буде. Але все-таки клас є клас і у «Динамо» він вищий. Не думаю, що матч буде дуже результативним, оскільки у обох команд є проблеми в завершальній стадії атак. Думаю, «Динамо» переможе з рахунком 2:0».

Прогноз редакції Sport.ua: Прогноз і анонс на матч Маріуполь - Динамо

Поєдинок «Маріуполь» - «Динамо» відбудеться в суботу, 5 грудня, в Києві. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Маріуполь» - «Динамо».

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Юрій Бакалов - відомий український футболіст і тренер. Грав за запорізькі «Торпедо» і «Металург», «Верес», «Кремінь» і ряд інших клубів. Очолював «Арсенал» Київ, «Сталь», «Львів», «Рух» та інші клуби.

Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 10:31 0

Італієць розраховує на внутрішній резерв