Тар'єй БЬО: «Йоханнес – найскладніший суперник за всю мою кар'єру»

Норвезький біатлоніст – про суперництво з братом

Біатлоніст збірної Норвегії Тар'єй Бьо прокоментував перемогу в спринті на другому етапі Кубка світу у фінському Контіолахті.

«Я говорив з Арндом Пайффером, ми обидва - старожили біатлону і обидва сьогодні на п'єдесталі. Ми з ним останнім часом рідко потрапляли в топ-3 і, можливо, сьогодні взяли реванш за всіх старших хлопців, які змушені конкурувати з молоддю і часто поступатися їм.

Мета на сезон - повернутися в топ. Прагну до цього більше, ніж будь-коли. Мартен Фуркад і Йоханнес Бьо встановили нову планку і до неї дуже складно підібратися, але бувають вдалі дні, як сьогодні. Важливо просто не переставати намагатися.

Перший етап Кубка світу для мене - суцільне розчарування. Всі ці дні я був такий злий .. тільки сьогодні знову почав посміхатися. Іноді початок сезону провалюється - ми занадто переживаємо і намагаємося показати максимум, але все йде шкереберть. Таке буває. Потрібно просто заспокоїтися, зібратися і працювати далі.

Йоханнес - найскладніший суперник за всю мою кар'єру. Такого рівня ми ніколи не бачили. Так, в молодості я був лідером, вигравав жовтий біб, але з тих пір Мартен і Йоханнес зробили прорив. Дістатися до їхнього рівня, або хоча б до своїх колишніх результатів - вже велике досягнення для мене. І зараз я радий показати іншим хлопцям, що все можливо!» - сказав Тар'єй Бьо.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 04:17 0

Коуч «Шахтаря» розповів про перемогу над одеською командою