Віктор КОРНІЄНКО: «Двічі обіграли Реал. Відчуття - бомба»

Захисник задоволений командою, яка здобула результат в Лізі чемпіонів

Захисник Віктор Корнієнко через травму не міг допомогти «Шахтарю» в матчі Ліги чемпіонів проти «Реала», проте задоволений тим, що партнери здобули перемогу.

«Відчуття - супер. Це просто фантастика. Молодці, хлопці! Другий раз обіграли «Реал». Відчуття - просто бомба. Емоції позитивні. Кричав, радів, вболівав! Молодці! Я просто знаю свої відчуття на полі. А коли дивлюся - це словами не передати. Я заспокоївся, коли забили другий гол. Коли пролунав фінальний свисток - стало легше. Заспокоївся, але емоції ще вирували. Все разом».

«У мене навіть дружина запитала: «Хотів би грати?». Я відповів: «Звичайно». Прикро дивитися на картинку, коли ти розумієш, що не можеш допомогти команді. Матвієнко? Коли я отримав травму, то відразу йому сказав: «Миколо, готуйся! Тільки не підведи мене». По грі з «Реалом» взагалі ні до кого претензій немає. 2:0 обіграли Мадрид».

«Вітао? З лінії оборони він зіграв краще за всіх. Він рятував і дуже грамотно грав позиційно. Зіграв фантастично, як і вся команда», - сказав Корнієнко.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:45 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 33-го туру Ла Ліги

Коментарі