Олена ПІДГРУШНА: «Скоро буду спати в масці»

Українська біатлоністка – про дотримання карантину

Капітан жіночої збірної України Олена Підгрушна розповіла про труднощі проведення біатлонних гонок в умовах пандемії коронавірусу.

«Сказати, що вони набридають - це нічого не сказати. Є досить суворі правила: виходячи з кімнати - одягаємо маску, виходячи з сервісної кімнати на стадіоні - одягаємо маску, встав на лижі - зняв маску, зняв лижі - одягнув маску… Ми постійно на морозі, постійно рухаємось, ця маска мокра. Відповідно, коли мороз буде більший, вона перетворюватиметься на крижану. І нам доведеться або одягати її на себе, або носити з собою кілька запасних.

Зараз вже є кілька лайфхаків від спортсменів - придумують, як чіпляти маску, тому що дійсно доводиться це робити десятки разів на день, а коли ти в шапочці, окулярах, то постійно чіпляти її резинками за вуха дуже складно. З одного боку, це - дрібниці. Але в цьому режимі ти постійно: до гонки, після гонки, на тренуванні, після тренування… Я вже скоро спатиму в масці. (Посміхається) Ну це поки що. Можливо, звикнемо, і до весни вже взагалі все буде нормально», - сказала Підгрушна.

Читайте також: Сенсаційний норвежець, прорив шведок і фірмове коло Підгрушної

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 40

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея може стати не вакантним

Коментарі