ШУМСЬКИЙ: «Була довга дорога з Чернігова, не вистачило дня на підготовку»

В.о. головного тренера ПФК «Львів» прокоментував матч проти «Маріуполя»

Виконуючий обовязки головного тренера ПФК «Львів» Віталій Шумський прокоментував події матчу УПЛ проти «Маріуполя» (1:3):

- Емоції, звісно ж, не найкращі, коли нема результату. Втім, якщо взяти загалом по грі, то десь ми провалили перший тайм, але подякували хлопцям за другу половину гри. Будемо з'ясовувати, що у першому таймі пішло не так.

- Особисто Ваші перші думки, чому команда видала настільки два різні тайми?

- Наразі з упевненістю не можу сказати, але здогадуюсь, що нам могло не вистачити одного дня на підготовку. Минулий тур грали лише у неділю, з Чернігова була довга дорога. Напевно, це також якийсь свій суттєвий відбиток наклало.

- Капітан Сабіно пропускав цей матч через перебір жовтих карток. На позиції бразильця з'явився молодий Романчук. Як оціните його дії у поєдинку з «Маріуполем»?

- Якщо згадати, як Романчук вийшов у «Десні» на заміну, і порівняти його з тим, який вийшов проти «Маріуполя», то він, звичайно, зіграв гірше. Втім, він - молодий хлопець, йому не варто засмучуватись. Вперше вийшов у стартовому складі. Помилок, думаю, у нього ще буде дуже багато. Головне, аби він зробив правильні висновки.

- Ваші перші кроки після такої прикрої поразки. Як Ви відреагуєте, аби більше таких помилок не траплялося?

- Перш за все, треба спокійно проаналізувати наші помилки та рухатись вперед.

Микола Степанюк Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій