ГРОМОВ: «Місяць без перемог? Розраховуємо показувати позитивні результати»

Півзахисник «Зорі» поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи проти АЕК

Півзахисник «Зорі» Артем Громов поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи проти клубу АЕК, який пройде 26 листопада:

- Як будь-які спортсмени в будь-якому виді спорту, ми хочемо залишити поле, взявши перемогу. У минулому турі АЕК показав наші слабкі сторони, ми їх дуже детально вивчили, провели роботу над помилками і завтра постараємося показати гідну гру. Хочемо зіграти в задоволення для себе і з позитивним результатом піти з поля.

- Команда вже як місяць не перемагала в жодному з турнірів, наскільки такий стан речей впливає на психологічний стан команди?

- Ми в будь-якому випадку вчимося, як говорив Нельсон Мандела: «Я ніколи не програю. Я або виграю, або чомусь вчуся». Тим не менш, ми намагаємося в колективі підтримувати позитивну атмосферу, у нас це виходить. Всі працюють на максимум, віддаються повністю команді і грі. Якщо ми будемо підтримувати такий стан в команді, то результат 100% прийде. Розраховуємо, звичайно, почати завтра позитивні результати показувати.

- Наскільки гравці готові забути психологічно про минулі поразки, подолати неприємні емоції і бути готовими з новими силами вийти на поле?

- Це вже в минулому, досить часу пройшло, щоб забути про це. Завтра безпосередньо ми виходимо з новими силами, все буде по-іншому. Тоді ми зіграли не в свою повну силу, але завтра ми покажемо зовсім іншу гру.

Микола Степанюк Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:35 0

Тренер «Лівого берега» розповів про майбутні матчі за путівку до УПЛ

Коментарі