Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «У Шахтаря зникла впевненість у своїх силах»

Фахівець не вірить в успіх «гірників» в поєдинку з «Боруссією» з Менхенгладбаха

Головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський поділився очікуваннями від поєдинку «Шахтаря» з «Боруссією» з Менхенгладбаха у Лізі чемпіонів.

«Останнім часом у «Шахтаря» намітився спад, кудись зникла впевненість у своїх силах. Навіть в УПЛ гірникам важко даються перемоги. Може, це наслідки спалаху коронавірусу в команді, але зараз діям «оранжево-чорних» не вистачає збалансованості. Вони почали багато пропускати, а якщо є проблеми в тилу, то це накладає відбиток, перш за все, на перехід з оборони в атаку. Думаю, вантаж шести пропущених м'ячів у першому поєдинку цих команд буде тиснути на гірників.

Припускаю, що команда Луїша Каштру постарається не ризикувати, діяти з граничною обережністю, тим більше, за відсутності реактивного Тайсона. На мій погляд, поєдинок буде складним для обох команд, але сильнішою виявиться «Боруссія» - завдяки вмінню високо пресингувати і за рахунок гострих флангових атак», - вважає Чижевський.

Матч Ліги чемпіонів «Боруссія» Менхенгладбах - «Шахтар» відбудеться в середу, 25-го листопада, о 19:55 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 06 травня 2024, 18:00 10

Sport.ua дізнався, чому капітан відмовився від виступів за збірну України в цьому сезоні