Тренер Львова: «У матчі з Десною нам пощастило»

Віталій Шумський вважає, що справедливість восторжествувала

Виконуючий обов'язки головного тренера ФК «Львів» Віталій Шумський розповів, чи не пропонували йому стати біля керма команди на постійній основі після перемоги в десятому турі над «Десною» (1:0).

«На цю тему розмови з клубним керівництвом не було. У Чернігові на матчі був присутній генеральний директор клубу Андрій Паньків, після фінального свистка він зайшов в роздягальню і подякував хлопцям за переможний результат, гарну гру.

На цьому етапі для мене головне - довіра керівництва. І не тільки тому, що у мене ще немає PRO-диплому, що дозволяє укласти повноцінний контракт із клубом елітного дивізіону в якості головного. Просто зараз важливіше так підготувати команду, щоб вона в останніх матчах першої частини сезону обов'язково поповнила очковий запас, хоча досі невідомо, чи відбудеться поєдинок першого туру з «Минаєм» у цьому році.

Що стосується протистояння з «Десною», то в другому таймі в двох епізодах нам явно пощастило. Будемо вважати, що таким чином восторжествувала справедливість, адже за грою ми не заслуговували на поразку в Олександрії і не повинні були втрачати очки в поєдинку з «Рухом». Щоправда, турбує, що через перебір жовтих карток нам в наступному матчі з «Маріуполем» не допоможе Сабіно, однак сподіваюся, що в найближчі дні повернеться після травми ще один легіонер - Шина. Дуже радує прогрес 20-річного Артура Ременяка. Така вже специфіка професії тренера: на кожну кадрову втрату потрібно постаратися оперативно знайти гідний запасний варіант», - розповів Шумський.

У 11-му турі чемпіонату УПЛ «Львів» 27-го листопада зіграє на своєму полі з «Маріуполем».

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 19:43 0

Тайсон програв українському боксеру Олександру Усику у мегафайті за абсолют

Коментарі